İlgili Yazılar

Her kuruma bir GMail

cbc

GMail'den bir süredir kendi alan adınızı kullanarak e-posta yollayabiliyorduk. Artık GMail ile kendi alan adımız için e-posta da toplayabileceğiz.

Google Online Uygulama Paketi

parsifal

Web Worker Daily'daki habere göre Web 2.0 Expo fuarında konuşan Google CEO'su Eric Schmidt powerpoint tipi sunum uygulamasının bu yaz aramızda olacağı müjdesini verdi. Google'ın online uygulama paketinde neler olacağı konusunda WWD, Phil Sim'in blog'unuda dikkate alarak 8 tahminde bulunmuş.

Google, Microsoft'a Resmen Savaş İlan Etti

linker

Google, ücretsiz online tablolama ve metin işleme yazılımı yapacağını ve Microsoft'un bu piyasadaki rakibi olacağını doğruladı.

Google Image Labeler

faraklit

Google resimlere etiket (label) atamayı zevkli bir oyunla internet kullanıcılarının üstüne yıkıyor. 90 sn içinde gördüğünüz resime karşınızdaki eşinizle beraber etiket veriyorsunuz, aynı etiketi verince de puan kazanıyorsunuz: http://images.google.com/imagelabeler/

Google Calendar

anonim

Yine bir google haberi, biliyorum hepiniz benim gibi sıkıldınız ama adamlar durmuyor ne yapabiliriz, google calendar, ilk intiba gayet iyi, ilerde bunun API'lerini açıp bizi çok zahmetten kurtabilirler belki...