Ben Size Altın Örümcek Alamazsınız Demedim!

0
parsifal
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Altın Örümcek 2005 Kamu Kurumu ödülünü kazanmış.

Heralde sonradan bir rehavet çökmüş ki, Kültür kısmında bulunan "CRR Konser Salonu" linki bizi önce http://www.crrks.org adresine, ordan da buraya yönlendiriyor.

Ve CRR Hakkında kısmına girince ağzımız bir karış açık kalıyor.

Burda tartışmamız gereken konu örümceğin hangi şartlarda verildiği mi yoksa bu büyüklükteki bir belediyenin web sayfasının içler acısı hale nasıl geldiği mi?

Görüşler

0
FZ
Örümcek ağlarını, tozu filan biraz süpürmek lazım tabii. Çok ağ tutmuş bazı yerleri. ;-)
0
wizzyfx
Asıl sol tarafda "Saglıklı Nesiller Kampanyası" diye bir link var. Uzerine gelip 1-2 saniye bekleyince insan korkuyor..
0
parsifal
Sanırım Maltepe Belediyesi yabancı doktorlarla çalışıyo. Resimdeki tiplere bakacak olursak gerçekten çok çalışılmış bir kampanya :)
0
yilmaz
belki ie ye uyumlu yapmışlardır siteyi. biz firefox yada opera ile açınca saçmalıyordur :D
0
bm
Tubitak da derece almis. On sayfa sadace Flash, flashsiz link yok. Ne oynatiyorlar bakmadim. Juri kimmis bilen var mi? Ozellikle devlet kuruluslarinin kalitesiz is yapmasini 'sizi odul icin degerlendirecegiz verecegiz kistaslar su' diye engelleyebilecek olanlar, avuclari patlayincaya kadar alkisladiklari icin bazi seylerin duzelmesi gecikiyor. Kimseye iyilik degil bu turlu takdir edilmek.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Zoho Görücüye Çıktı

Titus

Microsoft ile Google çekişip duruyor. Biri IM yazılımı geliştiriyor, diğeri hemen karşı atağa geçip cevabı yapıştırıyor. Biri e-posta servisi açıyor, diğeri ise hemen daha teferruatlısını sunuyor. Belki bu çekişme son kullanıcı olan bizlere yarıyor olabilir ama bu sefer bu çekişme başka birilerine de yaradı. Zoho bu ikilinin çekişmelerinin arasından sıyrılıp görücüye çıktı. Tam donanımlı özellikleri ile Goolge ve Microsoft'a kafa tutacakmış gibi duruyor.

Bu ISPde KAZAA downloadları daha hızlı!

sundance

'Müşteriyi memnun eden şey, şirketi de memnun eder' ilkesini hakkıyla uygulayabilen az şirket vardır. Hollanda'lı Wannadoo firması, bu habere göre, abonelerinin Kazaa üzerinden en çok download ettiği yaklaşık 1TB dosyayı, kendi sunucuları üzerinde tutup, buradan PeerCache isimli bir programla abonelerinin erişimine açmakta.

Bu sayede yurt dışı bağlantılarının %25 oranında rahatladığını söyleyen şirket yöneticileri, müşterilerinin de durumdan gayet memnun olduklarını belirtiyorlar.

CSS Bahçesi ve CSS Based

musaulker

CSSBahcesi.com web tasarımcılar için iyi tasarlanmış CSS tabanlı sayfalardan oluşan bir veritabanı oluşturmayı hedefleyen bir proje. Beta aşamasında olan proje, aynı zamanda ingilizce olarak da CSSBased.com üzerinden de yürütülüyor.

Mikrohaber kapanıyor...

urxalit

Mikrohaber yaklaşık 2 yıldır her sabah uğradığım bir siteydi. Güzel seçilmiş haberler, yorumlar ve teknik makaleler vardı. Yazın haber eklemeyi kesmişlerdi, baktım aşağıdaki son haberi eklemişler.

Üzücü birşey tabi, umarım ileride böyle güzel siteler görebiliriz...

ADSL'de İndirim

SHiBuMiGo

Türk Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Paul Doany, 1 Nisan 2007 tarihinden geçerli olmak üzere genişbant internet (ADSL) kurulum ücretlerinde yüzde 51, erişim ücretlerinde ise yüzde 6 ile yüzde 55 arasında değişen oranlarda indirime gideceklerini açıkladı.