BroodWar TotalConversion

0
sundance
Birşeyi açıklığa kavuşturalım biz BroodWar bağımlısıyız! O yüzden fazlamesai'nin ilk yazısının BroodWar hakkında olması da tesadüf değil :) Konumuz BroodWar üzerine bir çok değişiklikler yapan, enteresan bir site; www.infoceptor.com
Infoceptor oldukça ilgi çekici bir site. Herne kadar temelde Starcraft, Warcraft ve Diablo hayranlarına yönelik olsa da bilimkurgu sevenler için de bir kaç güzel romana sahip.

Hikayelerin en önemli yanı Starcraft dünyasında geçiyor olmaları ve hemen her hafta yeni bölümler eklenmesi. Edebi olarak oldukça hoş hikayeler olmalarının yanısıra, Starcraft hayranlarının birçok sahneyi anında gözlerinin önüne getirebilecek olmaları bu romanları çok daha çarpıcı kılıyor

Peki bu sitede sadece hikayeler mi var ?

Tabi ki hayır, asıl çarpıcı olan sitenin StarCraft üzerine birçok yenilik içermesi. Buradaki dosyaları indirip Starcraft üstünde çeşitli değişiklikler yapmanız mümkün olduğu gibi, başkaları tarafından yapılmış değişiklikleri de uygulayabilirsiniz.

"Bu türden siteler çok var ben bunu ne yapayım ?" de diyebilirsiniz. Fakat Infoceptor'da diğer sitelerde olmayan bambaşka bir şey var, o da Warcraft III TC.

Basitçe şöyle diyebiliriz, siteden 20Mb kadar bir dosya alıp bunu Starcraft'a install ediyorsunuz ve oyundaki bütün karakterler değişiyor. Bu basitçe resimlerin değişmesi de değil, ırklar, yaratıklar, silahlar, özellikler, sesler bile değişiyor. Dahası bu değişiklikler Warcraft III'e oldukça benzer değişiklikler. Yani bambaşka bir oyun oynar hale geliyorsunuz, tamamen farklı karakter özellikleri taktikleri olan bir oyun.

Tabi bunların yanında diğer strateji sitelrinde görmeye alışık olduğumuz Strateji, Gallery vs. gibi bölümlerde var. Hatta Multimedia bölümü altındaki MP3'leri şiddetle tavsiye ederim :)

Kısaca her yönüyle dört dörtlük bir site. Sizi uzun süre oyalayacağına eminim. www.infoceptor.com

Görüşler

0
anonim
vallaha star craft oynamayı özledim yapalım bi gün
cenk mambo mambo italiyano
0
conan
Evet Fazlamesai'nin ilk yazisindan bile birseyler ogrenmek mumkun. Yillardir oynarim bu oyunu ama bu siteyle ilk defa (bilincli) karsilastim hehe.

Bu arada yorumlarin html gucunu deniyeyim dedim ;) Bu site guzelmis.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cinemaware Geri Geliyor!

sundance

Defender of Crown, Rocket Ranger, TV Sports Basketball, King of Chicago ve Wings gibi mükemmel oyunlarla gönlümüze taht kuran Cinemaware meşhur Defender of Crown`un WAP uyumlu cihazlar için yeni versionunu çıkartacağını açıkladı...

Dahası siteye bakarsanız Gameboy başta olmak üzere bir çok alanda hala faliyet verdiklerini görürsünüz...

Not: Eğer yukardaki oyun isimleri size bir şey ifade etmediyse hiç Amiga kullanmamışsınız demektir, yazık size :)

Artık Türkiye`de de bir oyun firması var

redogre

Artık Türkiye'de yeni bir oyun firması var. Adı Momentum. Geçen hafta Hürriyet insan kaynaklarında çıkan bir haber sonucu varlığını öğrendiğim bu firma 3d Modeler and Artist ve C++ Programmer arıyormuş. CV göndermek isteyenler için adres "momentum@e-kolay.net".

Maalesef firmanın bir web sitesi yok!

Half Life 2 belirsizliğe gömüldü

bahadirkandemir

Half-Life 2’nin piyasaya sürüm tarihi belirsizliğini koruyor. İnternet siteleri oyunun satış tarihi için çeşitli tarihler verirken, oyunun yazılımcısı Vivendi önce Noel Arifesi olarak açıkladığı lansman tarihini 2004 yılında belirsiz bir tarihe erteledi.

Profesyonel Online Hazine Avcılığı

sundance

Geçenlerde Infoceptor.com'da yayınlanan bir makale On-line oyunlar konusunda bambaşka bir yaklaşımı gözler önüne serdi.

Dünyanın 1 numaralı Starcraft oyuncusu Grrr ve diğerlerinin profesyonel olarak oyun oynayıp para kazanması, Ferrari ödüllü Quake turnuvaları bir yana, geçtiğimiz yıl bir Everquest oyuncusu üç yıldır oynadığı online karakteri $5000 gibi bir fiyata açık arttırmaya çıkartmıştı. Şimdi ise bazı Diablo 2 oyuncuları oyunda elde ettikleri değerli eşyaları e-bay'de açık arttırmaya çıkartıyorlar Ne kadar para mı kazanıyorlar ? Valla direkt birinin ağzından "Yeni arabamı aldığımda babam çaldığımı sandı, e-bay kayıtlarını göstermeme rağmen hala inanmıyor" :))

Xbox 360 özgürleşiyor!

anonim

Micros~1, Xbox 360'ın çok güvenli olduğunu söylemişti ama cihazın satışa sunulmasının üzerinden bir hafta geçmedi ve hack sesleri duyulmaya başlandı. İlgili habere göre hackerlar makine kodlarının bir kısmını çözerek özgürleştirme harekatı için ilk adımı da atmış oldular. Hack edilerek oynanabilen oyunların listesi de bu grup tarafından ayınlanmış. Listedeki oyun sayısı giderek artıyor.