Büyük Oto Soygunu

0
redogre

Görüşler

0
myavuzselim
Linux ustunde mi oynamis? ;)
0
ripper
Hımm görünüşe göre redhat le GTA oynamanın bir yöntemi bulunmuş.
0
redogre
Garip ama gerçek: Bazı FM yazarları Windows kullanır, daha da garibi terbiyesizce oyun oynarlar :)
0
Challenger
Niye? FM' ye üye olmak ya da FM ekibinde olmak Windows kullanmaya engel mi? İşletim sistemi sizin için araç mı? Amaç mı?
0
FZ
İşletim sistemi bizim için nadide bir çiçek. Ve çiçekler gübre ister... :)
0
simor
Bu seferkini anladım :p
0
Ono
Arkadaşlar wine ile gta3, gta vice city ve san andreas çalışmaktadır. Daha eskilerini test etmedim. Ama etmiş olanlar varmış. Bu arada bence GTA konsol oyunudur. Konsola çıktıntan aylar sonra findowsa çıkar. Yani bizim arkadaşlar konsollarında da oynamış olabilirler, hemen findows kullanmakla suçlamayın.
0
myavuzselim
Yok canim ne suclamasi. Sadece karakterler penguen oldugu icin ilginc geldi, begendim :)
Dediginiz gibi konsolda da oynamis olabilir, sormak lazim.
Allahim, fikir yuruttugum konuya bak :)
0
redogre
Windowz da oynadım, hala oynuyorum, iyi ki arabam yok...
0
czcrk
otomobil orjinal mi yoksa korsan mı?
0
Zebani
dekor
0
Zebani
Büyük Oto Soygunu'nun Otosunu anladım da soygunu göremediğimi fark ettim. :)
0
anonim
Grand Theft Auto !!!! Hoş yahu!
0
Zebani
Aha! Benim cahilliğim. :) GTA oynamamışlığımdan olsa gerek. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Teknoparklar İşe Yarayacak Mı?

FZ

Önce bir alıntı:

Devletlerin bu konudaki en cüretkâr adımı teknopark diye adlandırdığımız özel teknoloji geliştirme bölgeleri. Teknoloji alanında yazılım, donanım ya da hizmet üretimi yapacak firmalar bu özel bölgelerde çeşitli vergi avantajları sayesinde rekabetçi bir yapıya bürünüyor. Bunun bizdeki yansıması ise genellikle sadece vergi avantajından faydalanmak için ortada teknopark mantığı içinde ürettiği hiçbir şey olmayan firmaların tüm operasyonunu bu alanlara kaydırması oluyor. Teknopark arazilerinin sahibi olarak metrekare başına aldıkları fahiş kira bedelleriyle üniversitelerin de keyfi yerinde... Sonucun ne olduğu sektörü takip edenlerin malumu. İnşallah 10 yıl sonra 'Teknopark modeli işe yaramıyor, uyguladık, olmadı' gibisinden şeyler duymayız.


Sonra bir soru: Sizce yazılım ve donanım alanında Türkiye kökenli şirketlerin dünya devleri ile rekabet edebilmeleri için Teknopark yapılanması anlamlı ve uzun vadede işe yarayacak bir oluşum mudur?

Bilgisayar Biliminin/Mühendisliğinin Anlamı

FZ

Eminim bu siteyi takip eden insanlardan bir kısmı genç arkadaşların sorduğu "ya, hocam ben bilgisayar okumak istiyorum, bilgisayar mühendisi olacağım, ne dersin?" şeklindeki sorulara maruz kalmıştır. Bu tür sorulara kapsamlı ve sistematik olarak cevap vermek, genç (ya da yaşlı) insanları "bilgisayar mühendisliği/bilgisayar bilimleri" nedir, ne değildir konusunda aydınlatmak kolay değildir. Ancak geçen gün sundance arkadaşımın bana gönderdiği bir belge bu konuya son noktayı koymuş durumda: ODTÜ'den Dr. Göktürk Üçoluk'un BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR başlıklı yazısı sanırım konu ile ilgili hemen herkesi aydınlatacak nitelikte.

Internet - Özgürlük - Hayat

sundance

Internet özgürlüktür, peki birçok özgürlük gibi sadece parası olanların kullanabileceği bir özgürlük müdür ?
Bence değil

Peki Internet`te ne yapılabilir ?

Ulusal Dağıtım (ULUDAĞ) projesi

coskung

TÜBİTAK’ın Linux projesi tam gaz

Türkçe destekli yaygın bir işletim sistemi ağı oluşturulmasını hedefleyen TÜBİTAK-Uludağ projesinin ilk masaüstü sürümü 2004 yılı sonunda tamamlanacak. Haberin devamı:
http://www.ntvmsnbc.com/news/271322.asp

Ayrıca uludağ projesinin sayfasını da ziyaret edebilirsiniz: www.uludag.org.tr

Jabber: Anında Mesajlaşmadan Çok Daha Fazlası

vst

Bir çok insan interneti aradıkları bilgiye kolaylıkla ulaş(ama)mak ve önemli bir sosyal ihtiyaç olan modern iletişim imkanlarını değerlendirmek için kullanır. Bu iletişim imkanlarının en önemlilerinden birisi de anında mesajlaşmadır (instant messaging --- IM).

İnternet kullanıcıları, IM nimetinden çeşitli platfomlar aracılığıyla faydalanmaktadır. Bunların başında gelenler ise ICQ, AIM, son günlerin modası MSN gibi programlar ve ağ mesajlaşma protokollerinin oluşturduğu platformlardır. Bu yazıda konumuz ise, özellikle ülkemizde çok da yaygın olmayan, ancak gerek kurulumu ve kullanımı gerekse sağladığı programlama avantajları nedeniyle dünyada yaygınlaşmakta olan bir teknoloji: Jabber.