Fazlamesai Kare

0
butch
Fazlamesai Kare, bundan böyle haftada 1 yayınlanacak bant karikatürleri bulabileceğiniz yeni bir FM ortamı. İlk çalışmayı bu adreste bulabilirsiniz. Komikliklerinizi kare AT fazlamesai.net adresine, yorumlarınızı haberin devamına bekliyoruz.

Görüşler

0
Chriseba
eheh devamının da gelmesini bekliyoruz, güzel düşünülmüş...
0
newman
O penguenlerin ictigi cay sicak mi ;)?
0
tongucyumruk
Neden haftada bir? Ben hergün, hatta saat başı görmek istiyorum bu espirileri!
0
Anduril
Güzel bir adım, hayırlı olsun. Birşey sormak istiyorum: Acaba sadece karikatür mü yollayabiliriz yoksa insani güldürebilen fotoğraf çalışmalarımızı da yollayabilir miyiz? Ve ürün bizden çıkmak zorunda mı?
Kolay gelsin.
0
amd
cogumuz bilgi islemci olarak calisiyor. bence basimiza gelen dumur olaylarini da yazalim.
0
anonim
Bence bu tür karikatürsel çalışmaların fazlamesai nin ana sayfasının uygun bir yerinde (altta veya üstte) görünmesi bence daha iyidir..
0
resilence
bence cc-by-nc-nd yerine cc-by-nc-sa altında yayınlanmalı, biraz daha özgür.
0
fcn
bu sayfanın rss feed'i olması planlanıyor mu?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Open Source Savaş olabilir mi?

anonim

"Bilgisayar bilimleri dışında başka alanlarda open source olabilir mi?" diye aklımızı akıtmaya başladığımızda, doğal olarak kavramın kendisini düşünmeden önce mevcut sistemlerle karşılaştırma yaparız.

Tembel FM Kare

redogre

Barış ve Adaletten Yana Tavır Alıyorum

SHiBuMi

Neyi ne kadar değiştirir bilemiyorum ama, aşağıdaki metin ile hemfikirseniz, http://www.zmag.org/wspj/sign_statement_frm.cfm adresinden altına imzanızı atabilirsiniz.

Bu tip eylemlere fazla katılmayan ve sonuçlarına fazla inanmayan biri olarak, metnin gereksiz duygusallıktan arındırılmış kesin dili, zmag.org gibi dünyadaki bir sürü değerli düşünürün yer aldığı bir platformda olması ve savaşın görüntülerinin insanda giderek daha fazla isyan uyandırması sebebiyle ben imzamı attım. Belki bir gün bu imzalar, bu savaşa sebep olanlar yargılanırken "biz bunu insanlık için yaptık" diye kendilerini savunmak istediklerinde, bu iddialarını çürütücü delil olarak kullanılabilir.

Amerika Gezi Rehberi - 1

sundance

Çalışmakta olduğunuz şirket bir yazılımın eğitimini almak için sizi yurtdışına mı gönderiyor? Ya da LinuxExpo, Compex veya EEE gibi bir fuara gideceksiniz, ama daha önce hiç yurtdışına çıkmamışsınız, neler yapılması lazım, ne gibi ince noktalar var bilmiyorsunuz.

Malum, bilgisayar sektöründe yurtdışına gidip gelmeler çok oluyor, belki son onbeş günde edindiğim tecrübeler birilerinin işine yarar diye aldığım notları alt alta yazayım dedim.
Bu yazı genel olarak yurt dışına çıkmayla, özel olarak da Amerika'ya gitmeyle ilgili. Verilecek ipuçlarının çoğu genel, ama Amerika ve NewYork'a özgü bir iki küçük detay da var, umarım birilerinin gezisi benimkinden daha kolay olur bu sayede :)

IExplorer kullanmayın da ne kullanırsanız...2

sundance

Distrowatch'un haberine göre Internet tarayıcıları arasındaki rekabette, Mozilla/Firefox ciddi bir avantaj yakalamış durumda
US-CERT'in IE'deki açıkların ciddi risk oluşturduğunu belirtmesi ve başka tarayıcıların kullanılmasını güvenlik açısından tavsiye etmesinin ardından Mozilla ve Firefox downloadlarında ciddi bir artış yaşandığı, Linux dağıtımlarının buluşma noktası olan Distrowatch'da üç yıl öncesinde %60ların üstünde olan MSIE kullanımının ise günümüzde %25'in altına düştüğü belirtilmekte ve bir değişiklik yapmanın zamanı geldiği vurgulanmakta.
Rage Against The Machine'in Guerilla Radio'su aklıma geldi.

It has to start somewhere,
It has to start sometime.
What better place than here,
what better time than NOW?