Fazlamesai.net Radyoda

0
sundance
Bugün (20 Şubat 2002) Saat 14:30`da Burç FM`de küçük bir söyleşiye Fazlamesai ekibi olarak katılacağız.

\r Eğer ilginizi çekerse bulunduğunuz bölgedeki Burç FM frekanslarından radyo ile ya da online olarak dinleyebilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
Şööle bir mp3 teknolojisi kullanılsa yada text olayına girilse de biz 14:30 da okulda olan yada çalışan insanlar da bundan faydalansak....

Redogre
0
anonim
bende katiliyorum arka
benim de isim vardi....
0
sleytr
bencede, ben evdeydim ama bulunduğum yerde burçfm çıkmıyor ve online yayında çalışmadı :(
0
anonim
nerden buldunuz bu radyoyu
arkadaş müslüman mahallesin de salyangoz satılır
mııı
satılsaydı bölee satılırdı heraldee
MIZRAK
0
sundance
al iste, biz de soyle ortaya sahane bir kafasi karisik yaptirsak diyorduk :)
hosgeldin
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GNU/Linux Kullanışlılık Testi için Gönüllü Katılımcılar Aranıyor

gorkem

Coğrafi ve kültürel açıdan dağıtık bir yardımlaşma ve imece ortamında geliştirildikleri ve insan-bilgisayar etkileşimi İIBE) uzmanlarının bu sürece katılımlarının az olması nedeniyle Linux ve benzeri açık kaynak kodlu yaziımların kullanışlılık alanında diğer işletim sistemlerinin gerisinde kaldığı düşünülüyor.

Bu alanda yapılan laboratuvar testleri, şimdiye kadar çok kısıtılı imkanlarla gerçekleştirildi. Hazırlanan raporların nitelik ve nicelik açısından yeterli olmaması, bu çerçevede çalışma yapan yazılım geliştiricilerinin de referans alabileceği kaynakların sınırlı sayıda olmasına neden oluyor. Bu nedenle, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere kampüsünde 10 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasinda 12 test katılımcısının yer alacağı "Linux işletim sistemi kullanışlılık testi" yapılacaktır.

Sendika Savaşları Boşuna Değilmiş

sundance

Daha düne kadar sigortanın karşısındaydım. Devlet benim adıma güvence yaratacak da ne olacak diye düşünüyordum.

Tabi bu Kokoreç sektöründen gelme bir Internet firması, kura ile gözünün bile yaşına bakmadan 200 kişiyi işten çıkartmadan önceydi...

Web Sitelerini Dinliyorum Gözüm Kapalı (ya da FM nasıl tınlıyor)

FZ

Web sitenizin nasıl tınladığını merak ettiniz mi? Pekiyi ya sinestezi diye bir şeyden haberiniz var mı? Görüntüler ses, sesler tad olarak algılanabilir mi, Beethoven'ın bir senfonisi size "tuzlu" gelebilir mi?

fazlamesai.net nasıl tınlıyor diye merak ettim, böyle tınlıyormuş. Benim günlük ise böyle tınlarken, cazci.com, pek de cazvari gelmiyor kulağa! ;-)

Bilişim TV

redogre

fazlamesai'ye soralım: Tek bir işletim sistemini dayatmanın hukuki boyutu nedir?

pinguar

Yaklaşık 4 senedir kullandığım emektar dizüstü bilgisayarımda düzeltilemeyecek bazı sorunlar çıkınca bana da yeni bir bilgisayar almak farz oldu. Kısa bir araştırmadan sonra gözüme ihtiyaçlarımı karşılayacak türden bir dizüstü bilgisayar kestirdim. Ama tahmin edersiniz ki üzerinde Windows XP işletim sistemi ile geliyor.