Gel Teskere

0
butch
Gel Teskere

Görüşler

0
Tarık
ahahah daha 6 ay vardı yahu ne vakit geçti onca ay :D umarız ki gittiğin yerde kendini john rambo sanan teğmen ve üsteğmenlerle karşılaşmazsın :) ben karşılaştım pek bir fena pek bir kaka durumlarla cebelleştim. pentatlon, 3,5,10 km tesisatlı tesisatsız tüfekli tüfeksiz ve yaylalar yaylalar. hayırlı teskereler...
0
auselen
google olmayınca tsk oldu demek.
0
urxalit
Güle güle git, hayırlısıyla güle güle gel. :)
0
FZ
Alice Harikalar Diyarında burada gördüklerimin yanında epey naif, sıradan ve dümdüz kalıyor. Her gün apayrı bir fantazi!
0
Tarık
Fakat o fantaziler dünyası insanı yorarken duruma göre acaip kafa boşaltır. hızlı tezkereler :)
0
FZ
Bir macera da böylece bitmiş oldu. :)
0
hcg
FZ'nin torunları tezkere alacak. Yeni kare gelmedi bir türlü. Bu okuyucu kare bekler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kitap yorumu: Dijital Kale

sundance

Ülkemizde özellikle Da Vinci Code, Melekler ve Şeytanlar isimli kitapları ile tanınan Dan Brown'ın, Digital Fortress (Dijital Kale) isimli kitabını geçenlerde okudum.
Uzun süredir kendisini bir ziyaret etmek istiyordum zaten, ama kısmet kızkardeşimin Tüyap Kitap Fuarı'nı yağmalamasınaymış.

Thunderbird SPAM Eklentisi

GaripFakir

Thunderbird "spam" mekanizmasinin (Bayesian filtreleme ) oldukça başarılı oldugunu biliyoruz. "Spamato4Thunderbird" adlı yeni bir eklenti ile ayrıntılı raporlar almak ve çok sayıda yeni filtreleme yöntemleri ile "spam" tespit başarımını artırmak mümkün. Thunderbird'e dğger bir eklentiler gibi kolayca yüklenebiliyor. Yalnızca sisteminizde Java 1.5 veya üstü olmalı. Thunderbird icin bir eklenti olmakla beraber Outlook ve diğer e-posta istemcileriyle de beraber çalışan sürümleri de mevcut:

http://www.spamato.net/

Darbe

redogre

Fazlamesai.net Aktüel`de !!!

sundance

Eğer 'Fazlamesai' kimler tarafından nasıl hazırlanıyor diye merak ediyorsanız, bu hafta Aktüel'de bizlerle yapılan bir röportajı bulabilirsiniz.

Öyle ülkeyi kurtardığımız falan yok, kimselerin bilmediği ilişkileri açıklıyor felan de değiliz, sadece Internet, Türkiye, yeni bir sosyallik üzerine üç beş bir şeyler söyledik belki merak edersiniz :))
Bu arada resimleri görmek için Aktüel'i almanız gerekiyor ;)
Ekleme: Dergiyi taradık.Görmek isteyenler için 1.-2. sayfa (263Kb), 3.sayfa (92Kb)...

Soul, blues, GNU/Linux, BASH ve script-fu üzerine bir deneme

FZ

Birkaç gün önce, Joss Stone´a ilgimi, alakamı ve bu genç sese olan hayranlığımı bilen bir dostum sanatçının bir albümün parçalarının bulunduğu bir sitenin adresini verdi (korsan! korsan! diye bağırıp beni RIAA´nın köpekbalığı avukatlarına teslim etmeden önce yazıyı sonuna dek okuyun). Daha doğrusu ilgili parçaların URL´lerinin bulunduğu bir forum mesajının adresini. Gidip forumdaki mesaja baktığımda şu şekilde listelenen adresler gördüm: