Google'dan nefret etmek için 25 sebep ya da arama motorları neden yalar söyler

0
gismo
Google microsoft dışında da birilerinin tepesini fena attırmış. Danny Sullivan amca burda neden google'dan nefret ettiğini sıralıyor.
İlginç bazı noktalara da temas etmiş. 'mars landing sites earth' aramasının 'mars landing sites' aramasından daha fazla sonuç döndürmesi mümkün değil mesela. Arama motorları savaşı iyice kızışmışken olaya başka bir yaklaşım

Görüşler

0
sleytr
Sanırım yazının başlığında asıl söylenen "Google ile ilgili nefret ettiğim 25 şey" şeklinde. Zaten yazıda sayılanların çoğuda "Google şunu şöyle kötü yapmış, işte böyle şeytan bir şirket bu Google"dan çok "şöyle yapsa çok daha iyi olur, bunun doğrusu budur" şeklinde şeyler...
0
akif_sever
Google bence hiçte kötü şeyler yapmıyor adamlar internetteki herşeyi kullanıyorlar ve en önemlisi bu servisleri iyi işler çıkartıyor nerdeyse tüm servislerini kullanmaya çalışıyorum hızlı ve sade olması en önemli artılarından biri ve giderek daha iyi oluyor tüm rakiplerinin beklemdeiği hamleler yaparak insanları çekiyor tüm bilgilerimizi toplaması belki herkezin hoşuna gitmez ama bende zaten kişisel bilgilerini internette hiç bulundurmuyorum ve zaten yahoo msn google gibi yapmıyormu onların serverinde yokmu programlar mp3ler şarkılar bizim bilgilerimizi saklamıyormu aynı google gibi... http://akifsever.google.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Earth Flight Simulator

nehuse

Google GEarth'e koyduğu gizli yumurta ile microsof'tun flight simulatorüne rakip çıkardı.

Şu adreste anlatıldığına göre Ctrl+Alt+A tuş kombinasyonu ile açığa çıkan Google Flight simulator F-16 ve Sr-22 gibi iki uçakla dünya üzerinde uçmanızı sağlıyor.

Google Kitap Servisi Yayında

ComArge

Bugün gelen bir eposta da google kitap servisini tanıtımını gördüm. Lafı uzatmadan, aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve sonucu görün.

http://books.google.com/books?q=fazlamesai

Microsoft vs. Linux

Soulblighter

Google'da en çok aranan kelimeleri karşılaştıran "Google Fight" sitesinin sonuçlarına göre Google'da "Linux" kelimesi, "Microsoft" kelimesinden daha çok aranmış. :) Tam sonuçlar ise http://www.googlefight.com adresinde.

Google'ın Retriever'ı kullanıcıların peşinde (mi)!

anonim

Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.

Google App Engine Uygulamalarınızı Google'da Çalıştırın

nehuse

Uzun süre önce başvurduğum  google app engine den bugün gelen mail ile üyeliğimin kabul edildiğini öğrendim.Kayıt için google hesabınızın olması yeterli olmuyor.Bir de sms ile aktivasyon yapmak gerekti.Bu işlemden sonra sistemin nasıl çalıştığını inceleme fırsatı buldum kısaca izlenimlerimi aktarmak istiyorum.