Google Dünya Linux'da

0
embryo_cs
Uzun zamandır Google'ın "Dünya"'sına Mac OS X veya ms~ ile bakmak zorunda kalanlar artık kendi linux masaüstlerinde Google'ın Beta (Version 4) "Dünya"'sını görebilecekler.
Tabi Sketchup 'ın linux sürümünün çıkması uzun surebilir.

Görüşler

0
sleytr
biraz konu dışı olacak ama dikkatimi çekti.
download sayfasından google dışı verilen tek bağ x.org. sizce neden sadece x.org'un sitesine bag vermisler?
0
ecder
blender'a ihraç olanağı olan bir formatla beraber sketchup'ı da çıkardıkları gün windoze'a tümüyle veda ettiğim gündür (hoş okul dışında win makine görmyorum ama...) :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

sundance

Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Google ile Bloglar da Aranacak

melitical

Google blogların aranmasını sağlayan bir hizmet başlatıyor. Bu şekilde, sadece google 'ın sahibi olduğu blogger.com 'a kayıtlı bloglar değil, internetteki tüm bloglar aranabilecek. Şimdilik sadece haziran 2005 sonrası gönderilenler kayıt edilebiliyor fakat bloglardaki daha eski yazılarında sisteme kayıt edilmeye çalışıldığı google tarafından bildirildi. Bu hizmet sayesinde bloglardaki spesifik yazılara da ulaşılabilecek.
news.bbc.co.uk

Google Video Arama

mgulcemal

Google kurucularından Larry Page pazartesi günü San Francisco da yaptığı bir açıklamada video arama kısmını başlattıklarını duyurmuş.

Şu anda beta yayınında olan siyete video.google.com adresinden ulaşılabiliyor.

e daha ne olsun...

Google İstanbul'da Dil Uzmanı / Editör / Dilbilimci Arıyor

FZ

Google Jobs Türkiye bölümünde görülebileceği gibi Google, Türkçe uzmanları arıyor. Linguist - Istanbul olarak geçen ilanda belirtilen özellikler şöyle:

Gmail'den Kendi Mail Adresinizle Limitsiz Mail Adresleri

codeumut

Bir blog sitesinde okuduğum bir yazıya göre herkesin işine yarayacak bir Gmail marifeti.

Kendi Gmail adresinizin ardına artı işareti (+) ekleyip istediğiniz yeni mail adresleri oluşturabilir (kullaniciADI+neYazarsan@gmail.com gibi) ve bu mail adreslerini kullanacağınız filtreleme özelliği ile istediğiniz etiketle görebilirsiniz.
Yazıda belirtilen gerçek yaşam örneklerinde, özellikle üye olduğunuz sitelerin mail adresinizi spam cilere verip vermediğinin anlaşılması ve mail gruplarından gelen maillerin tek bir yerde toplanıp bir kerede bakabilme gibi yerlere işaret edilmiş.