Miranda Icq için ilk skin plugini çıktı

0
robin
Bir çoğunuzun severek kullandığına emin olduğum küçük ve hızlı, $ahsen "cep herkülü client ;)" diye de tabir ettiğim open source icq clienti Miranda Icq için ilk skin plugini "Lizard" çıktı. Beraberinde örnek bir skinle gelen plugin Miranda'yı daha da güzel gösterecek, hem de malum diğer client gibi kaynaklarınızı yiyip bitirmeden. :)
Plugin $u adresten çekilebilir:
http://sweb.cz/steelspace/files/Lizard.zip

İlgili Yazılar

Bana 1 dolar gönder.com

larweda

Hikaye klasik, amerikalı bi açıkgöz abuk sabuk bir sebeple insanlardan para istiyor, bi de bunun çıkıp televizyon şovlarından birinde reklamını yapıyor (bu örnekte bu David Letterman Show), milyonlarca dünya vatandaşı da saf saf adama para gönderiyolar, adam da dolar zengini olup yirminci yüzyılın internet zenginlerinin arasına katılıyor.

MailExpire, faydalı bir olay!

larweda

Bugünlerde her web sitesi içerisindeki bilgiye ulaşabilmemizi sağlamak için mutlaka e-mail adresimizi istiyor, sonuç olarak da birsürü yere mail adresimizi vermiş oluyoruz ve bir şekilde hangisinden geldiğini bilemediğiniz yüzlerce spam mail ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bu tarz sorunlara bir çözüm, bedava e-mail veren birsürü yerden birsürü mail adresi alıp, gerekli yerlere gerekli e-mail adresini, gereksiz yerlere de gereksiz e-mail adresini vermek. Ancak bir süre sonra neyin gerekli neyin gereksiz olduğu da karışıyor ve onlarca e-mail adresinizdeki mail`lerin hangisinin gerçekten okumak isteyebileceğiniz mail'ler olduğunu takip edemiyorsunuz. Benim enson bulduğum çözüm ise, MailExpire.

Edge.Org :: Bilgi'nin Sınırı

SHiBuMi

"Dünyadaki bilginin sınırlarına ulaşmak için en karmaşık ve sofistike beyinleri bul, hepsini aynı odaya koy ve herbirinin kendi kendine sorduğu soruları diğerine sormasını sağla"

Edge.Org sitesinin temasını özetleyen cümle bu. Siteye Julian Barbour isimli fizikçinin zaman ile ilgili yazıları hakkında araştırma yaparken rastladım. Sitede birçok bilimadamının katkısıyla oluşturulmuş bilimsel ve felsefi belgeler, söyleşiler var.

Siteye ulaşmak için adres: www.edge.org

Opera 8 çıktı...

ae

Yıllardır severek kullandığım Opera bugün 8. versiyonunu Windows, Linux degisik isletim sistemlerinin hepsinde birden "Speed, Security and Simplicity: Opera 8" sloganı ile çıkardığını ilan etti.

Muhteşem süper kahramanı ile kabiliyetlerini Opera sitesinden öğrenebilirsiniz.

Droplets > Internet uygulamalarının geleceği

omniheurist

HTML tabanlı internet uygulamalarının programcıya ve kullanıcıya getirdiği birçok zorluklar ve kısıtlar vardır. Request-Response modelinden kaynaklanan tek taraflı update kısıtı, dinamik ve esnek olmayan arayüz, bantgenişliğinin çok verimsiz kullanılması, aynı bilginin tekrar tekrar iletilmek zorunda olması ve farklı programlama pratikleri vb...