Hata 1 milyon: Parası Ödenmedi

0
karum
Ticari bir hediyelik eşya sitesi olduğunu tahmin ettiğimiz http://www.esenhediyelik.com.tr sitesinin "title"ında aynen şu yazıyordu ==> HATA 1 milyon: Parası ödenmedi. HTML sayfasında da emeğinin karşılığını alamadığından sayfayı kapattığını belirten bir firmanın web adresi. "hata 1 milyon olayı" çok hoşuma gitti :)

Görüşler

0
angeleous
Az bile yapmislar :P Böyle adamların çıplak fotoğraflarını yayınlamak lazım :) (Şaka tabi)
0
oktay
Bak bakalim bu coluk cocukla bir daha is yapar mi duzgun sirketler. Insanlik hali 10 milyon ayri sebepten zamaninda odeme yapamamis olabilirler. Bu sekilde sacmaliklar yapmaya gerek yok. Bu tip seyler sirketlerin kendi arasinda veya mahkemede halledilir. Her olayi televolelestirmenin kimseye en ufak faydasi olmaz.

Saygilar.

oktay
0
SHiBuMi
İnsanlık hali mi :)) Bankadan çekleri dönünce ne diyorlar peki mesela abi kusura bakma çocuğa üst baş aldık ay sonu malum çıkışmadı falan mı :)

Düzgün şirket ödemesini zamanında yapar, doğru dürüst ödeme yapmayan/yapamayan şirket de düzgün şirket değildir. Türkiye'de sözlü anlaşma yapıp da işi teslim alınca bir anda kriz aklına geliveren niceleri var.
0
FZ
SHiBuMi´ye katılıyor ve diyorum ki hakkı yenen programcıların ve tasarımcıların sonuna dek yanındayız! :)
0
anonim
çoluk çocuk ?

Bu tür bir tepkiyi en son operanın ms'e karşı yaptığını gene bu siteden okumuştum.
0
redogre
valla bu biraz fazla iyimserce değil mi? Özellikle bizim avukatlarımız sizi paketler lafını duymuşsanız, fazla iyimser olduğunu anlarsınız... Burası Türkiye, bir web sayfası beklenen kazancı getirmediği anda hemen gözden çıkartılır, parası da ödenmez. Belki ilk başlangıç için anlaşma yapılır ama sonra ki şeyler hep lafla gelişir, işten vazgeçilince de alacağınıza elveda. Bence az bile... (Çok alacağı olan biri)
1
fkoksal

15 yılda hiçbir şey değişmemiş :)

1
redogre

7 yılda bir kriz oluyor ve başa dönüyoruz zaten :)

1
fkoksal

O ayri hikaye. Bir de söz ile iş yapmaya devam ediyoruz ve taraflardan biri genelde madur oluyor.

1
HasSimois

Şirketler her zaman hatalıdır.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet üzerinde iş yapmak

ganzo66

Her geçen gün bir ".com" bir ".bom"'a dönüşürken neler yapılmalı, nasıl para kazanmalı. Fazlamesai`nin bir kitlesi var ve bu kitle sanırım bu konuya bir çok cevap verebilir. Ben yine de bazı önerilerde bulunmak isterim.

Napster alternatifleri ister misiniz ?

sundance

Napster da artık aradığınızı bulamıyor musunuz ? Ya da `illa da Metallica indirecem` diye tutturanlardan mısınız ?

O zaman UnderGroundOnline`ın Napster alternatifleri yazısı tam size göre.

Benim tavsiyem Hotline, kurun kurdurun bize haber verin trade edelim :)

E-Posta, HTML ve Gereksizlik Üzerine

sundance

E-posta, Internet'in belki de en çok kullanılan araçlarından biri. Taa ARPANET zamanlarından itibaren insanların haberleşmesi için kullanılan, daha sonra 70'lerin sonundan itibarense USENET vasıtasıyla çok daha geniş kitlelere ulaşan e-posta, hemen hepimiz için normal postadan daha önemli bir araç halini aldı.

Önceden tamamen text olan e-posta'lar, zamanla dosya naklini mümkün kılmak için attachment kabul eder bir hale geldiler. Uzun süre böyle devam ettikten sonra (bildiğim kadarıyla Microsoft'un bir hareketiyle) HTML e-posta kavramı geldi. Artık e-postamızda, süper html formatında yazılar, resimler, kimden geldiğini bile bilmediğimiz reklam bombardımanları ve katastrofik virüsler başgösterdi.

İyi de Laz'ın söylediği gibi "Şart midur ?"*

Güzel Siteler - 3: Shockhaber.com

sundance

Açıkcası ATV`de yayınlanan Şok programını pek sevmiyordum. Hani `ulan ne milletiz nelere nelere inanıyoruz` şeklinde olması bir yana, çok gelir geçer, havada buluyordum programı.

Fakat yeni açılan Shockhaber.com (bildiğim kadarıyla ATV ile pek bir alakası yok, yalnızca o programda çalışmış elemanların serbest oluşumu bu) bence TV programından çok daha güzel hazırlanmış ve gerçekten bir şeyler söyleyen bir site.

Önyargılarıma rağmen dolaştım ve hoşuma gitti. Umarım başarılı olurlar.

Miranda Icq için ilk skin plugini çıktı

robin

Bir çoğunuzun severek kullandığına emin olduğum küçük ve hızlı, $ahsen "cep herkülü client ;)" diye de tabir ettiğim open source icq clienti Miranda Icq için ilk skin plugini "Lizard" çıktı. Beraberinde örnek bir skinle gelen plugin Miranda'yı daha da güzel gösterecek, hem de malum diğer client gibi kaynaklarınızı yiyip bitirmeden. :)
Plugin $u adresten çekilebilir:
http://sweb.cz/steelspace/files/Lizard.zip